Produkcja wody pitnej

Woda pitna - czysta woda, która nadaje się do spożycia (bez zagrożenia dla zdrowia), powinna zawierać odpowiednią ilość soli mineralnych (dlatego woda destylowana, mimo wysokiej czystości, nie nadaje się do celów konsumpcyjnych), a nie zawierać zanieczyszczeń organicznych i nieorganicznych.
1. System odwróconej osmozy
Filtry ten usuwa do 99,8% zanieczyszczeń. Łatwy w instalacji, estetyczny i ergonomiczny. Z systemu uzyskuje się wodę pozbawioną trujących i rakotwórczych związków chemicznych, metali ciężkich, bakterii i wirusów. Znacznie poprawia walory smakowe i zapachowe wody, redukując chlor i inne związki organiczne. Koszt przefiltrowania wody jest kilkakrotnie niższy niż butelkowanej wody mineralnej. Membrana osmotyczna usuwa 96-99,8% wszystkich rozpuszczonych w wodzie związków chemicznych. Do urządzenia dołączony jest specjalny klucz przeznaczony do łatwego i bezproblemowego odkręcania korpusów przy zmianie wkładów. W związku z jego kompaktową budową, bez problemu mieści się w szafce pod zlewozmywakiem.
2. System filtrów przepływowych
-System podzlewozmywakowy z membraną kapilarną;
-Łatwy w obsłudze, nowoczesny i ekonomiczny filtr kuchenny o wyjątkowym desingu;
-Posiada system siedmiostopniowej filtracji wody - dzięki czemu pijesz czystą wodę, pozbawioną zanieczyszczeń mechanicznych, substancji organicznych, bekterii oraz wszelkich innych zanieczyszeń.